Startsida Våra bostäder och lokaler Intresseanmälan Lediga Lokaler Förvaltning För hyresgäster Integritet & GDPR Kontakt
Telefon- och öppettider
Telefontider på
033-135260 och 0340-15480:

Mån - Tors:
09.00-13.00

Öppettider Stenbocksgatan 18, Borås:
Mån - Tors:
09.00-13.00
Övrig tid enligt överenskommelse.

Felanmälan:
Görs på 033-413240
Eller för Varberg: 0340-84122

Förvaltning

Ullsaxen har stor erfarenhet och kompetens när det gäller fastighetsförvaltning. Vi är själva fastighetsägare i Borås sedan lång tid tillbaka. Ullsaxen utövar förvaltning åt ett flertal fastighetsägare, stora som små i hela Västra Götaland, Halland samt Jönköpings län. Vi förvaltar lägenheter, industrifastigheter och lokaler, för såväl privata fastighetsägare till bostadsrättsföreningar och har goda referenser.

Fastighetsförvaltning

Vi har resurser att utföra allt inom fastighetsförvaltning, enligt kundens önskemål, till fasta eller löpande priser

Administrativ förvaltning

Avisering, leverantörsbetalningar och bokföring är några av de servicetjänster vi kan erbjuda när det gäller administrativ förvaltning.

Fastighetsskötsel

Vi har goda resurser vad gäller utrustning och maskiner samt stort kunnande, även inom VVS-, Måleri-, och Snickeriområdet.

Reparation och underhåll

Vi har stor kunnighet och erfarenhet vad gäller reparations-, och underhållsarbeten av fastigheter. Vi har utbildade snickare och rörläggare och byggingenjörer bland vår personal.

Sommar- och vinterunderhåll

Maskinsopning av asfaltsytor, gräsklippning och snöröjning är något vi utför med vår välutrustade maskinpark framförd av kunniga förare.

Bostäder och lokaler
Ullsaxen äger samt förvaltar fastigheter i Borås, Varberg, Gränna, Blidsberg, Rydal och Marbäck. För att se vårt utbud av lägenheter, parhus och lokaler klicka dig fram på kartan nedan.
Borås Gränna Varberg Blidsberg Rydal Marbäck
Ullsaxen
Stenbocksgatan 18, 506 34 Borås
033-13 52 60